Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bolondos sportnap 2011

2011.04.01

A TranSpeed csapata április 1-jén két általános iskolai sportnapon is részt vett, hiszen célunk a fiatal tehetségek felkarolása, illetve – az egészséges életmódra nevelés részeként – a sport megszerettetése játékos formában.

Először Budaörs 1. számú Általános Iskolájának modern, magasan felszerelt tornacsarnokában sikerült az alsó tagozatosok érdeklődését felkeltenünk a gyorstollas iránt. Az első osztályosoktól a nagyobbakig, minden diák élvezettel játszott, és szinte egymás kezéből kapkodták ki az ütőket.

Bemutatónk másik helyszíne az Aquincum Általános Iskola volt, ahol az oktatás mellett kiemelt fontosságú az egészségmegőrzés. Az intézmény mottója: „ A közös mozgás öröme, az együtt átélt élmények közösségépítő hatásúak, erősítik a tudatot.” Ennek jegyében, látogatásunk napján tízórás sportnapot tartottak a diákok részére. A felső tagozatosokkal a sportudvarra mentünk, ahol jó levegő és kora tavaszi napsugarak fogadtak bennünket. A gyerekek kezdeti szégyenlősségét rövid idő alatt felváltotta az önfeledt, örömteli játék, amivel még a szomszédos pályán lévő görkorcsolyázók és focisták figyelmét is sikerült felkeltenünk.

Mindkét iskola tanárainak és diákjainak köszönjük ezt a remek napot. Reméljük, hogy gyorstollas-bemutatónk számukra is kellemes élményeket szerzett.

 

 

A mappában található képek előnézete Iskolai sportnap 2011.04.01